• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Lierse praat met "verschillende buitenlandse investeerders"

  Lierse kan rekenen op buitenlandse interesse.

  Wadi Degla, de holding die eigenaar is van Lierse, praat met enkele buitenlandse investeerders over een participatie in de club. "We zijn door verschillende investeerders gecontacteerd", luidt het.

  Lierse is met Wadi Degla al langer in buitenlandse handen. De Egyptenaren pompten al miljoenen euro's in de club. Belgische clubs zijn de laatste tijd gegeerd in het buitenland en Lierse bevestigt dat er interesse is.

  "We zijn recent gecontacteerd door verschillende investeerders. Wij zijn een Belgische traditieclub met trouwe supporters en een jonge, waardevolle spelerskern die het potentieel heeft om te promoveren naar eerste klasse", klinkt het.

  "Het clubbestuur en Wadi Degla bevestigen dat er op dit moment een aantal mogelijke partnerships bekeken worden, die onze overtuiging en ons engagement om Lierse opnieuw naar eerste te brengen ten volle ondersteunen."