• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  VIDEO: Rodman wil in opvallende T-shirt "deuren openen" in Noord-Korea

  Rodman wordt gesponsord door een betalingsmethode voor cannabis.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Dennis Rodman heeft nooit graag tussen de lijntjes gekleurd. Op het moment dat de spanning tussen Noord-Korea en de VS te snijden is, bezocht Rodman zijn "Noord-Koreaanse vrienden". Wat zou zijn oude "baas" Donald Trump daar van denken?

  In een T-shirt van "PotCoin"

  Rodman is nooit verlegen om een opvallend actie en daar maakte hij ook voor zijn trip naar de Noord-Koreaanse hoofdstad Pyongyang geen uitzondering op. 

  Rodman arriveerde in Noord-Korea gekleed in een T-shirt van "PotCoin", een online betalingsmiddel om cannabis te kopen.

  Het bedrijf is de sponsor van Rodman. "Ik ben hier gewoon om wat vrienden te zien en een leuke tijd te hebben", verklaarde Rodman zijn bezoek.

  Rodman en Trump hebben een verleden samen

  De reis van Rodman komt op een moment dat de diplomatieke relaties tussen Noord-Korea en de Verenigde Staten erg gespannen zijn door de wapentests die Noord-Korea uitvoerde de afgelopen weken en de onderhandelingen om Amerikaanse burgers in Noord-Koreaanse gevangenissen vrij te krijgen.

  Voor Rodman is er geen vuiltje aan de lucht. Hij hoopt zelfs "deuren te openen" voor zijn vriend Donald Trump. "Ik ben zeker dat hij blij is met het feit dat ik hier probeer dingen te realiseren, die we beiden willen", zei Rodman.

  Trump en Rodman kennen elkaar van de realityreeks "The Celebrity Apprentice". Een Amerikaans tv-programma waarin Trump de hoofdrol speelde en waarin Rodman een van de bekendheden was die probeerde een baan te versieren in het imperium van de huidige president van de VS.

  FOTO + VIDEO: Rodman in Noord-Korea

  Video player inladen ...