• home
 • video
 • pas verschenen

  Vleminckx over Antwerp: "Ik maak me geen zorgen"

  Antwerp heeft nog altijd geen hoofdtrainer.

  Morgen worden de spelers van Antwerp op de club verwacht voor de eerste training in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar Antwerp heeft nog altijd geen trainer. Speler Bjorn Vleminckx: "Ik denk wel dat Antwerp weet wat het doet."

  Kersvers eersteklasser Antwerp begint morgen opnieuw te trainen, maar zal dat zonder hoofdcoach doen. "Het is inderdaad een beetje een onzekere periode", zegt aanvaller Bjorn Vleminckx in "De Ochtend" op Radio 1.

  "Maar in het voetbal is dat een beetje de normale gang van zaken, denk ik. We moeten ons werk doen: maandag trainen we en dan zien we wel wie hoofdcoach wordt. Meer kunnen we niet doen."

  "Ik denk wel dat Antwerp weet wat het doet. Daarom maak ik me niet echt zorgen. En als er belangrijke dingen zijn, dan worden de spelers wel op de hoogte gehouden. De mensen die het moeten doen, zullen het wel doen."