• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  VIDEO: Skopje stunt in Champions League-finale handbal: klopt favoriet PSG in slotseconde

  Vardar Skopje verrast toppers Barcelona en PSG.

  Vardar Skopje is voor het eerst de allerbeste handbalploeg van Europa. In de Final Four van de Champions League in Keulen vloerde het gisteren negenvoudig eindwinnaar Barcelona (26-25) en vandaag favoriet PSG.

  Het was een superspannende wedstrijd tussen twee debutanten in de finale. Acht seconden voor het einde maakte PSG - met Wereldhandballer van het Jaar Karabatic in het team - 23-23 gelijk. In de laatste aanval van de partij kon Skopje evenwel nog de genadeslag uitdelen. Ook gisteren tegen Barcelona viel de winnende treffer in de slotseconde.

  Barcelona verloor de match om de derde plaats tegen Veszprem uit Hongarije: 34-30.

  De 10 spannendste seconden handbal dit jaar:

  Vardar Skopje viert feest: