• home
 • video
 • pas verschenen

  Vicekampioen Maaseik zwaait coach Castellani "dankbaar" uit

  Castellani gaat dichter bij huis aan de slag bij Funvic Taubaté.

  0 / 0
  Noliko Maaseik moet op zoek naar een nieuwe trainer. Daniel Castellani (56) loodste de Limburgers naar de tweede plek in het kampioenschap, maar kiest nu voor een nieuw avontuur in Brazilië.

  Maaseik greep afgelopen weekend naast de titel in een spannende eindstrijd tegen eeuwige rivaal Roeselare. Drie dagen later nemen de Limburgers met spijt in het hart afscheid van coach Daniel Castellani.

  De Argentijn gaat dichter bij huis aan de slag bij het Braziliaanse topteam Funvic Taubaté. Castellani ging anderhalf jaar geleden aan de slag bij Maaseik en "hij maakte zijn reputatie helemaal waar", klinkt het op de website van de vicekampioen.

  "Castellani wist dit seizoen te scoren met een nagenoeg volledig nieuwe spelersgroep. Supercup, bekerfinale, vicekampioen, echt wel op een zuchtje: het is niet niks! Wij zwaaien Daniel dankbaar uit en wensen hem veel succes."

  Tweet: