• home
 • video
 • pas verschenen

  Ploegmaat van Yannick Carrasco overvallen in parkeergarage

  Koke moest zijn peperdure horloge afstaan aan een gewapende overvaller.

  Jorge Resurreccion, beter bekend als Koke, is donderdag het slachtoffer geworden van een gewapende overval in een parkeergarage in Madrid. Dat heeft de Madrileense politie vandaag bekendgemaakt. De ploegmakker van Yannick Carrasco bij Atlético Madrid moest zijn dure horloge afstaan.

  "Donderdagavond om 19u is Koke in een parkeergarage in de Champeri-wijk bedreigd met een pistool", vertelde een woordvoerder van de politie. "Hij kreeg het pistool op zich gericht en werd verplicht zijn horloge (met een waarde van 70.000 euro) af te geven"

  De dader zou daarna weg zijn gereden op zijn motor. Koke diende een klacht in en de politie heeft ondertussen een onderzoek geopend naar de dader.