• home
 • video
 • pas verschenen

  Depoitre: "Wil niet terugkeren naar België"

  Laurent Depoitre beleeft een moeilijk seizoen bij Porto.

  Laurent Depoitre beleeft een moeilijke periode in Portugal. De laatste speelminuten van de aanvaller voor FC Porto dateren al van 3 januari. "Achteraf gezien heb ik de verkeerde keuze gemaakt", vertelt hij aan La Dernière Heure.

  "Op een gegeven moment kom je tot de conclusie dat de trainer geen vertrouwen in je heeft. Ik blijf wel hard werken maar ik weet dat het moeilijk wordt tot het einde van het seizoen."

  "Mijn eerste competitiematch was goed, maar tijdens de tweede wedstrijd heb ik een slechte beurt gemaakt. De ploeg ook." Ik heb de indruk dat ik na die match mijn krediet ben verloren."

   

  "Wil me liever bewijzen in het buitenland."

  Verloren tijd noemt Depoitre zijn passage bij Porto echter niet. "Niet echt. Het is toch een mooie ervaring voor mij. Je kan niet enkel mooie momenten hebben in je carrière. Achteraf gezien heb ik toch de verkeerde keuze gemaakt, maar als een grote club als Porto komt aankloppen, is het moeilijk om te weigeren."

  Het is duidelijk dat Depoitre na dit seizoen wil vertrekken naar Porto, maar terugkeren naar België zit er niet in. "Terugkeren naar België zou een mislukking zijn. Ik wil me veel liever bewijzen in het buitenland . We zien wel op het einde van het seizoen."