• home
 • video
 • pas verschenen

  Roeselare raakt sterspeler Tuerlinckx kwijt in cruciale fase

  Hendrik Tuerlinckx mist al bijna zeker de thuismatch tegen leider Maaseik.

  Hendrik Tuerlinckx heeft een klein scheurtje opgelopen in de patellapees van zijn knie. Tuerlinckx zal enkele weken buiten strijd zijn, al hoopt hij zelf zo snel mogelijk weer paraat te zijn.

  Hendrik Tuerlinckx blesseerde zich afgelopen weekend in de (verloren) wedstrijd tegen Aalst. Roeselare hoopte zijn hoofdaanvaller nog te kunnen gebruiken tegen Kazan in de Champions League, maar de blessure was toch te ernstig.

  Tuerlinckx heeft een klein scheurtje in zijn patellapees. Geschat wordt dat hij enkele weken out zal zijn, maar de hoofdaanvaller van de kampioen hoopt toch sneller dan de prognoses weer beschikbaar te zijn.

  Roeselare is momenteel in een verbeten gevecht verwikkeld met Aalst om de tweede plaats in de play-offs. Die geeft recht op een ticket voor de titelfinale, die meer dan waarschijnlijk tegen Maaseik gespeeld zal worden.