• home
 • video
 • pas verschenen

  NBA-match Timberwolves uitgesteld door te glad parket

  Het is de tweede keer dit seizoen dat een gladde parket dwarsligt.

  De Minnesota Timberwolves hebben vannacht niet kunnen spelen tegen de Portland Trailblazers in het eigen Target Center. Een te gladde parketvloer gooide roet in het eten.

  Het is ongewoon warm voor de tijd van het jaar in Minneapolis. En net op dat moment werd in het Target Center een ijspiste aangelegd voor Disney on Ice. De combinatie zorgde voor veel condens en een spekgladde parketvloer erboven. 

  Onderhoudsmedewerkers probeerden de vloer nog droog te boenen, maar bij de opwarming werd snel duidelijk dat het onmogelijk zou zijn om te spelen. De wedstrijd van de Timberwolves tegen de Trailblazers werd voor de veiligheid van de spelers uitgesteld.

  Tweets: