• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  VIDEO: Sneeuwballengevecht tussen De Bruyne en Kompany: "Hoofd van Kompany makkelijk te raken"

  Kompany staat met Team Elf tegenover Team Santa van De Bruyne.

  Kerst en Nieuwjaar gaan in Engeland niet voorbij zonder ludieke filmpjes van de voetbalclubs. Bij Manchester City vechten Team Santa en Team Elf het onder elkaar uit met sneeuwballen, onder aanvoering van De Bruyne en Kompany. Bekijk hier de beelden van "the making-of" met de twee Rode Duivels in de sneeuw en in de hoofdrol.

  De Bruyne weet alvast wie het gevecht gaat winnen: "Het is makkelijk om Kompany's hoofd te raken", alludeert hij op het grote hoofd van de aanvoerder van de Rode Duivels. Kompany laat zich niet doen: "Wij hebben veel meer ervaring: wij werpen geen sneeuwballen, maar vuren ze af."

  Behind the scenes: Team Santa (De Bruyne) vs Team Elf (Kompany)