• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Brecel kan stuntzege uit 1e ronde niet herhalen tegen White

  Brecel versloeg in de 1e ronde nog ex-wereldkampioen Murphy.

  Het avontuur van Luca Brecel (WS-30) zit erop in de Northern Ireland Open. In de derde ronde was onze landgenoot geen partij voor de Welshman Michael White (WS-24): Brecel ging kopje onder met 4-1.

  Luca Brecel begon de Northern Ireland Open met een knaller door ex-wereldkampioen Shaun Murphy (WS-5) op te rollen met 4-0. In de 2e ronde was de beste Belgische snookerspeler te sterk voor de Engelsman Jamie Cope (WS-71).

  Een stekje in de 8e finales was het volgende doel, maar tegen de Welshman Michael White was Brecel niet opgewassen. Onze landgenoot potte wel meteen een 97 break weg, daarna was het woord aan White met breaks van 104 en 107. In frame 4 en 5 kwam Brecel telkens op voorsprong, maar het was White die het telkens afmaakte.