• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Valencia gooit voor de derde keer in een jaar zijn coach op straat

  Pako Ayestaran is niet langer de coach van Valencia.

  Het blijft maar rommelen op de bank bij Valencia. Coach Pako Ayestaran moet het gelag betalen voor de slechtste competitiestart uit de clubgeschiedenis.

  Valencia is rampzalig aan het seizoen begonnen. De club verloor zijn eerste vier wedstrijden en staat zo logischerwijs op de laatste plaats in de Primera Division. Coach Pako Ayestaran krijgt daarvoor de rekening gepresenteerd: hij heeft vandaag zijn C4 ontvangen.

  Ayestaran was nog maar sinds maart dit jaar aan de slag bij Valencia. Hij volgde toen de ontslagen Gary Neville op. Neville was zelf al in de loop van het seizoen gekomen na het ontslag van Nuno Espirito Santo. Salvador Gonzalez, assistent onder Ayestaran, neemt voorlopig het roer over bij de club van Zakaria Bakkali, Mathew Ryan en Eliaquim Mangala.