• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  ADO-fans laten knuffels regenen op zieke Feyenoord-kids

  De ADO-fans willen de zieke Sophia-kinderen een hart onder riem steken.

  Mooi beeld gisteren in De Kuip. Feyenoord had honderden zieke kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis uitgenodigd, de bezoekende fans van ADO Den Haag trakteerden hen op knuffels. In de twaalfde minuut gooiden de bezoekers, die in het vak boven de kinderen met hun ouders zaten, honderden troetels naar beneden. Het hele stadion applaudisseerde voor dit mooie gebaar. Bekijk de beelden hieronder.

  Het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam is het oudste kinderziekenhuis in Nederland. Om de kinderen een leuke dag te bezorgen, had Feyenoord hen samen met hun ouders uitgenodigd. 

  De fans van ADO Den Haag kregen lucht van de actie en deden een oproep voor knuffels. Dat resulteerde in een emotionele twaalfde minuut. "We wilden ons als fans van een positieve kant laten zien. Normaal gooien we bier naar beneden, maar nu gooien we knuffels", zegt een ADO-supporter.

  Beelden van de actie: