• home
 • video
 • pas verschenen

  Een bewogen nacht in Rio: feesten op krukken en vechten onder water

  Zelfs een gebroken voet hield de Argentijn Paredes niet tegen.

  Vreugde, verdriet en frustratie. Afgelopen nacht laaiden de emoties in Rio weer hoog op. De opvallendste beelden zijn hier voor u gebundeld.

  Het leven van een reclamebord kan hard zijn

  Sonja Petrovic is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Na dom balverlies koelde de Servische basketbalspeelster haar woede op een reclamebord. Het mocht niet baten: Servië verloor van Spanje met 68-54.

  Video player inladen...

  "Don't cry for me, Argentina"

  Gisterennacht was het telkens net niet voor de Belgische atleten. De Red Lions waren al zeker van een medaille, maar de nederlaag tegen Argentinië kwam toch hard aan. Vooral Tom Boon kreeg het moeilijk tijdens de podiumceremonie.

  Video player inladen...

  Geblesseerde Argentijn viert wel feest

  Matias Paredes moest de hockeyfinale van aan de zijlijn meemaken. De Argentijn brak een beentje in zijn rechtervoet, maar dat belette hem niet om zijn vreugde met zijn ploegmakkers te delen.

  Video player inladen...

  De relaxatietechnieken van Usain Bolt

  In de finale van de 200 meter was er weer geen kruid gewassen tegen Usain Bolt. Mogelijk zit zijn opwarming daar voor iets tussen. De Jamaicaan stond zoals altijd volledig ontspannen aan de start dankzij zijn eigen relaxatietechniek.

  Video player inladen...

  Daar doet een boze Rus zijn pet voor af

  Een goede verliezer zou zijn petje afdoen voor de prestatie van Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen. Het Nederlandse duo pakte brons in het beachvolleybal. Tegenstander Viatsjeslav Krasilnikov zwierde uit frustratie zijn pet weg.

  Video player inladen...

  Serviër zit letterlijk in de hoek waar de klappen vallen

  Verliezen is nooit leuk, maar een Italiaan maakte het in het waterpolo wel erg bont. Servië stond 7-2 voor, toen de stoppen bij een Italiaanse verdediger doorsloegen.

  Video player inladen...

  "I believe I can fly"

  BMX is één van de jongste sporten op de Olympische Spelen. De wedstrijden staan garant voor spektakel, maar de hoge sprongen gaan vaak gepaard met zware valpartijen. Een bloemlezing.

  Video player inladen...