• home
 • video
 • pas verschenen

  Serry verlengt contract bij Etixx-Quick Step met een jaar

  Serry rijdt sinds 2013 in dienst van Etixx.

  Pieter Serry zal ook volgend seizoen in dienst van Etixx-Quick Step rijden. De 27-jarige Belg heeft zijn contract bij de WorldTour-ploeg met een jaar verlengd. Komende zaterdag start Serry voor Etixx in de Ronde van Spanje.

  "Ik heb altijd de steun van de ploeg gevoeld, ook toen ik geblesseerd was", zegt Serry op de website van Etixx. "Ik heb niet lang getwijfeld toen ik de kans kreeg om mijn contract te verlengen."

  Serry was in 2015 lang buiten strijd. Dit jaar reed hij onder meer de Ronde van Italië. "Ik weet perfect wat mijn rol is binnen het team en ik ben klaar om alles te geven voor onze kopmannen in de Ardense klassiekers en de grote rondes. Natuurlijk wil ik zelf ook nog koersen winnen, maar ik wil vooral tonen dat ik nog vooruitgang kan boeken."

  Serry draagt sinds 2013 het truitje van het team van manager Patrick Lefevere. Hij maakte toen de overstap van Topsport Vlaanderen-Mercator.

  Tweets: