• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Ex-Anderlecht-speler opent score tegen Real Madrid, maar dat volstaat niet

  De spelers van Real pronken in eigen stadion met de Trofee Bernabeu.

  Real Madrid heeft dinsdagavond zijn eigen Trofee Bernabeu gewonnen. Real klopte Stade de Reims, een ploeg uit de Franse tweede klasse. Reims kon wel drie keer scoren tegen de sterren van Real.

  De Trofee Bernabeu wordt sinds 1979 georganiseerd als herinnering aan gewezen Real-voorzitter Santiago Bernabeu. 60 jaar na de Europa Cup I-finale was Reims opnieuw de tegenstander. Het werd uiteindelijk 5-3. 

  Het eerste doelpunt werd gescoord door Pablo Chavarria. Chavarria streek in 2010 neer bij Anderlecht, maar kon er nooit doorbreken. Daarna speelde hij ook nog voor Eupen en Kortrijk, voor hij aan een avontuur in Frankrijk begon.

  Bekijk alle goals: