• home
 • video
 • pas verschenen

  Dedryck Boyata maakt na vier maanden comeback bij Celtic

  Boyata speelde de eerste helft tegen Inter.

  Celtic Glasgow kan weer rekenen op Dedryck Boyata. De 25-jarige centrale verdediger maakte zijn combeback in het Ierse Limerick, waar de Schotse landskampioen een vriendschappelijke wedstrijd speelde tegen Inter Milaan.

  De Italianen wonnen de partij met 2-0. Boyata speelde de eerste helft en moest dan zijn plaats afstaan aan Efe Ambrose. Logan Bailly stond niet op het wedstrijdblad en bij Inter liet trainer Frank de Boer de 19-jarige Belg Senna Miangue de hele wedstrijd op de bank zitten.

  Boyata blesseerde zich op 17 april in de halve finales van de Schotse beker aan de hamstrings. De verdediger werd door Marc Wilmots wel opgenomen in de EK-selectie van de Rode Duivels, maar in de aanloop naar het toernooi liep hij opnieuw een hamstringblessure op.

  Woensdag speelt Celtic tegen Hapoel Beër Sheva zijn heenwedstrijd in de play-offs van de Champions League.

  Tweet: