• home
 • video
 • pas verschenen

  Verloofde Timmers lacht: "Zilver past niet in ons interieur"

  0 / 0
  Achter Pieter Timmers staat een sterke vrouw. De tranen vloeiden toen ze elkaar in de catacomben voor het eerst in de armen vielen. "Ik had het niet door, ik dacht dat je vijfde was."

  Timmers liet zich de kussen welgevallen en hield het bij een korte "Ik kon het ook niet geloven".

  De Leeuw had alle vertrouwen in haar vriend: "Ik wist dat je goed ging zijn, maar wist niet dat het zilver ging zijn", waarna ze het kleinood even in haar handen nam: "Amai, dat weegt veel."

  In alle emotie gaf ze ook even wat smaakadvies: "Ik vind zilver wel niet zo mooi. Dat past niet in ons interieur."

  "Trots, ongeloof en een hihi-gevoel"

  In de gangen van het zwembad liep Elle ook Sporza tegen het lijf. Daar deed ze nog eens haar verhaal van de race: "Ik had het helemaal niet door."

  "Het is altijd heel moeilijk te zien bij de 100 vrije slag. Alles ligt zo op elkaar. Ik dacht dat hij vijfde was, maar zag toen op het bord dat hij tweede stond. Toen ben ik gewoon beginnen te kressen, omdat ik het niet kon geloven."

  "Ze zeggen altijd dat je mond openvalt van ongeloof. En je denkt dat je weet wat dat betekent, tot je het zelf meemaakt. Dat was intens."

  Als koppel hebben ze zich de voorbije jaren heel wat opofferingen getroost: "Pieter heeft altijd gezegd dat hij op de Spelen zijn beste race uit zijn carrière wil zwemmen. Hij heeft zichzelf daar heel veel druk mee opgelegd. Dus dat is altijd gevaarlijk."

  "Maar het zat hier allemaal goed. Pieter kent zijn lichaam heel goed en kan zichzelf heel goed inschatten. En dat is gebleken."

  De Leeuw zit met gemengde gevoelens: "Trots, ongeloof en het hihi-gevoel van "hihi, het is gelukt!"."

  "Veel mensen zeggen dat ze weten hoe hard Pieter ervoor werkt, maar wanneer je niet bij ons woont (24 op 24, 7 op 7) en hem niet continu volgt op stages, heb je daar nog altijd geen flauw benul van."