• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Asbroeck vangt 500 kilogram zalm in Noorwegen

  Van Asbroeck kreeg ook de zalmtrui van beste klimmer.

  Voor Tom Van Asbroeck (LottoNL-Jumbo) was het vandaag een vruchtbare dag in de Arctic Race of Norway. Onze landgenoot veroverde onderweg niet alleen de bergtrui, maar ook een halve ton gerookte zalm.

  De Noorse zalmindustrie is een belangrijke sponsor in de Arctic Race of Norway en dat zal Tom Van Asbroeck geweten hebben. In de Arctic Race of Norway reed onze landgenoot vandaag het gros van de etappe in de vuurlinie. 

  En dat zag hij beloond met de zalmtrui van de beste klimmer en een waardebon van 500 kilogram gerookte zalm. Vangt Van Asbroeck de komende dagen nog wat zalm of vangt hij bot?

  Tweets over de grote visvangst van Van Asbroeck