• home
  • video
  • pas verschenen

    Video: Messi tovert in Camp Nou tijdens Gamper Trofee

    Messi verwende het publiek met zijn twee goals en een assist.

    Barcelona heeft zonder enige moeite de eigen Gamper Trofee gewonnen. Barça versloeg Sampdoria met 3-2. Lionel Messi toonde helemaal klaar te zijn voor het begin van de competitie over iets meer dan een week. Bekijk zijn prachtige goals en assist.

    De Gamper Trofee is een jaarlijkse voetbaltoernooi in Camp Nou dat sinds 1966 wordt georganiseerd ter ere van Hans Gamper, de oprichter van Barcelona. Het toernooi geldt ook als de officiële opening van het seizoen van Barcelona.

    Barcelona nodigde dit jaar Sampdoria uit. 25 jaar geleden won Barcelona zijn eerste Europacup 1 tegen de Italianen.

    De assist voor Suarez

    De eerste goal van Messi

    De tweede goal van Messi