• home
 • video
 • pas verschenen

  Hannes Obreno pas vrijdag opnieuw op het water

  Het weer is skiffeur Hannes Obreno niet goed gezind.

  Er stonden deze middag onder andere twee roeifinales op het programma, maar door regen en felle wind zal er vandaag niet geroeid worden in Rio. Ook de halve finale van Obreno, die normaal donderdag in actie zou komen, wordt met een dag uitgesteld.

  Skiffeur Hannes Obreno, die zich gisteren nog makkelijk plaatste voor de halve finales, moest vandaag niet in actie komen in Rio. Maar ook de andere roeiers mogen het water niet op. 

  De regen en de wind op het Lagoa Rodrigo de Freitas maakt roeien haast onmogelijk. Door de vele verschuivingen in het programma, wordt nu ook de wedstrijd van Obreno uitgesteld. Onze landgenoot zou normaal morgen opnieuw in actie komen, maar krijgt van de organisatie nu een extra rustdag voorgeschoteld.

  Ook zondag werden de wedstrijden al geannuleerd door het slechte weer. Bij roeiwedstrijden op andere dagen hadden de roeiers veel last van deining en golfslag.