• home
 • video
 • pas verschenen

  Zoals Fernando Llorente (Swansea) wil je liever niet debuteren

  Llorente tekende eergisteren zijn contract tot 2018 bij Swansea.

  Fernando Llorente moet Swansea City dit seizoen van doelpunten voorzien, maar in zijn eerste wedstrijd voor de Welshe club heeft de spits niet meteen een verpletterende indruk nagelaten. In de oefenpot tegen Rennes pakte de 31-jarige Spanjaard uit met een stevige misser.

  Llorente leek een uitstekende voorzet van Routledge maar in het lege doel te moeten leggen, maar de aanvaller trof van dichtbij knullig de paal.

  Llorente kan als verzachtende omstandigheid wel een lichte deviatie van een Rennes-verdediger inroepen, maar de misser zal het vertrouwen van de spits toch geen goed hebben gedaan. Swansea won de partij uiteindelijk wel met 1-0.

  Op 13 augustus beginnen de Welshmen aan het nieuwe Premier League-seizoen met een verplaatsing naar promovendus Burnley.

  De misser van Llorente: