• home
 • video
 • pas verschenen

  De grote vriendelijke basketbalreus versus klein duimpje

  Turnster Ragan Smith samen met NBA-ster DeAndre Jordan.

  Naast indrukwekkende sportprestaties leveren de Olympische Spelen vaak ook opvallend beeldmateriaal op. Zo passeerde deze opmerkelijke foto van de Amerikaanse olympische atleten Ragan Smith en DeAndre Jordan de revue.

  Het tengere lichaam van de 15-jarige turnster (1m37) staat in schril contrast tegenover dat van haar landgenoot (2m11). De grote vriendelijke basketbalreus van de LA Clippers maakte vannacht China met de grond gelijk: 62-119.

  Smith houdt er blijkbaar van om met “grote” sterren op de foto te gaan. Eergisteren poseerde ze, samen met haar ploeggenote Mykayla Skinner, nog naast de Amerikaanse volleyballers Casey Patterson en Jacob Gibb.
   

  Bekijk hieronder het lengteverschil