• home
 • video
 • pas verschenen

  René Weiler: "Heb nog niet aan Defour gemerkt dat hij weg wil"

  René Weiler ziet geen tekenen bij Defour dat hij wil vertrekken.

  0 / 0
  René Weiler heeft naar eigen zeggen nog niet gemerkt dat Steven Defour weg wil bij Anderlecht, maar hij beseft dat het voor de middenvelder niet altijd makkelijk is. "Ik merk dat een deel van de supporters hem niet heel graag heeft."

  Vlak voor de terugwedstrijd tegen het Russische Rostov ging een groot deel van de vragen op de persconferentie over Steven Defour. De middenvelder lijdt duidelijk onder de aanhoudende negatieve reacties van een deel van de supporters. Zijn manager zei eerder dat vertrekken misschien de beste oplossing is.

  "Ik heb nog niet gemerkt dat hij wil vertrekken", zegt René Weiler. "Het is eerder de speler die denkt dat hij niet voldoende geliefd is in deze club. Ik hoop dat hij blijft en nog veel goede matchen voor ons speelt."

  "Maar het is ook niet makkelijk voor hem. Ik ken hem nog maar vijf weken, maar ik merk dat een deel van de supporters hem niet heel graag heeft. Dat is niet bevorderlijk voor hem, maar ook niet voor mij als trainer en de club. Ik hoop dat iedereen Defour zal steunen."

   

  Tielemans: "Defour toonde op Moeskroen dat hij belangrijk is"

  Youri Tielemans verdedigde zijn collega op het middenveld. "In Moeskroen heeft hij getoond toen hij inviel, dat hij belangrijk is voor de ploeg."

  "We hebben enkele matchen gespeeld en dat ging goed. We hebben een heel goede wedstrijd gespeeld in Rostov met Steven en Leander en de hele ploeg. Alles gaat dus goed, daar is geen twijfel over."