• home
 • video
 • pas verschenen

  Het moment van Michel: "De individuele overmacht van Sagan"

  Wereldkampioen Sagan was vandaag heer en meester in de kopgroep.

  Commentator Michel Wuyts bespreekt elke dag een voor hem beslissend moment in de Ronde van Frankrijk. Vandaag was hij onder de indruk van de grote motor en het lef van Sagan in de kopgroep. "Wat hij doet, is buiten categorie", vindt Wuyts.

  "Voor mij mogen er volgend jaar 198 Sagans aan de start staan, hoera!"

  Michel Wuyts: "Als alle renners zoals Sagan zouden zijn, dan zouden we ons alle dagen vermaken en van "contentement" een gat in de lucht springen."

  "De individuele overmacht van Sagan is ongelooflijk. Wat hij doet, is buiten categorie. Eerst ging hij drie keer in de aanval op de klim in het begin van de wedstrijd en daarna was hij de grote motor in de kopgroep die zich vormde in de afdaling."

  "Ondanks drie renners van Orica trok Sagan er de boel op de kant en halveerde hij de vlucht. Sagan ving er verder alle aanvallen op. Bovendien trok hij als het nodig was het tempo op om te beletten dat er iemand wegreed. En dan had hij aan het einde ook nog eens het lef om de sprint aan te gaan tegen Matthews."

  "Voor mij mogen er volgend jaar 198 Sagans aan de start staan, hoera!"

  Sagan in actie op weg naar Revel

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Video player inladen ...