Ga naar de inhoud

meest recent

EK-organisatie: "EK is geen familiefeest (op het terrein)"

 di 5 juli 2016 14:42
Organisatie van Euro 2016 wil geen kinderen van spelers meer op het terrein.
De organisatie van Euro 2016 vraagt spelers om na een wedstrijd niet langer met hun kinderen op het veld te komen. "Kinderen die na een wedstrijd het veld oprennen zijn schattig. Maar dit is een EK en geen familiefeest, althans toch niet op het terrein", zo zegt toernooidirecteur Martin Kallen.

Na de 1-0-overwinning van Wales in de achtste finale tegen Noord-Ierland dolden Welshmen Gareth Bale, Joe Allen en Joe Ledley nog even met hun kindjes op het veld.

Het zorgde voor vertederende beelden, maar toernooidirecteur Martin Kallen wil hier om veiligheidsoverwegingen een einde aan maken.

"Wij zijn niet 100 procent tegen, maar we zijn wel op onze hoede omdat het onze verantwoordelijkheid is de veiligheid te garanderen."

"Kinderen die na een wedstrijd het veld oprennen zijn schattig. Maar dit is een EK en geen familiefeest, tenminste toch niet op het terrein."

Kans is dus klein dat we tijdens de komende wedstrijden nog jonge zoontjes en dochtertjes van spelers het veld zien opdraven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.