• home
 • video
 • pas verschenen

  Welshman Gunter heeft manier gevonden om trouw van broer bij te wonen

  Gunter zal er dan toch bij zijn op het huwelijk van zijn broer.

  In de kwartfinales nam Wales de maat van de Rode Duivels en woensdag mogen Bale en co tegen Portugal proberen om door te stoten naar de finale. Daardoor mist rechtsachter Chris Gunter wel het huwelijk van zijn broer Marc, maar de verdediger heeft een oplossing gevonden voor dat probleem.

  Gunter, die door zijn broer gekozen werd als getuige, zal de huwelijksplechtigheid volgen via de internettelefoniedienst Skype. De verdediger van Reading zal op die manier zijn plichten als getuige vervullen.

  Ook de ouders van Gunter stonden door de sterke prestaties van Wales voor een dilemma. Zij besloten uiteindelijk om in Frankrijk de historische halve finale bij te wonen en niet naar Mexico te reizen voor het huwelijk.