• home
 • video
 • pas verschenen

  De spots op Conte: "Die man is ziek en doet denken aan sketch van Gaston en Leo"

  Video player inladen ...
  0 / 0
  De Italiaanse bondscoach Antonio Conte is een passioneel woelwater en niet de favoriete coach van Jan Mulder op dit EK. Panenka! plakte wat beelden van aan de zijlijn aan elkaar: mooie tv. De man loopt te schelden, juichen, springen, lopen, roepen en beleeft alle emoties. "Topamusement", kan Mulder zijn lach niet inhouden. "Die man is ziek. Ik stem voor hem, wat een zot, zeg. Dit is geen passie meer, maar commedia dell'arte."

  Mulder vindt het wel niet gepast wat de nieuwe coach van Chelsea doet, zijn acteerwerk gaat erover. "Hij is een schertsfiguur."

  Wesley Sonck en Geert De Vlieger, de andere tafelgasten, kunnen de taferelen ook wel smaken. "Dit doet me denken aan een sketch van Gaston en Leo", vergelijkt Geert De Vlieger. Bekijk de beelden hieronder.

  Video player inladen ...