• home
 • video
 • pas verschenen

  Cavendish: "Groen? Dankzij tussensprinten kan enkel Sagan winnen"

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Mark Cavendish mag vandaag de groene trui dragen. De winnaar van de eerste rit in de Tour staat op de tweede plaats in het puntenklassement, maar aangezien Sagan al het geel draagt, is het gelegenheidsgroen dus voor Cavendish. "Maar ik kan de groene trui nooit in Parijs dragen."

  Is de groene trui dan echt geen doel voor Mark Cavendish (Dimension Data)? "Het staat 100 procent vast dat ik Parijs nooit in de groene trui kan bereiken", zucht Cavendish bij Sporza.

  "In de bergritten sprokkelt Sagan punten bij de tussensprinten terwijl de andere spurters in de bus zitten. Niemand heeft een kans, zelfs Alexander Kristoff niet. Als de tussensprints niet veranderen, dan zal Sagan de groene trui winnen."