• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Castellani haalt eigen zoon naar Maaseik

  Castellani is een Argentijns international.

  Noliko Maaseik heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Ivan Castellani, de zoon van coach Daniel. De 25-jarige Argentijn komt over van Club Deportivo Moron, een subtopper in Argentinië, en is al de vijfde versterking van de vice-kampioen.

  Castellani is een Argentijnse international en werd op de Spelen van Londen vijfde met de Argentijnse ploeg. De hoofdaanvaller van 1,97m is er naar alle waarschijnlijkheid ook in Rio bij en zal daarna naar Maaseik afzakken.

  Castellani is lang niet de eerste versterking van de vice-kampioen. Maaseik kondigde de voorbije dagen ook al de transfers aan van de Argentijnen Nicolas Bruno (receptie-hoek) en Facundo Santucci (libero), Martijn Colson (middenblokker) en de Slovaak Branislav Skladany (spelverdeler).

   

  Maaseik kondigde het nieuws aan op Twitter: