• home
 • video
 • pas verschenen

  Een productieve dag voor Ritchie De Laet: 2 medailles

  De Leat pronkte met twee medailles op Twitter.

  Zwemmers winnen wel eens meer dan één medaille, maar voor voetballers is dat toch eerder zeldzaam. Toch speelde onze landgenoot Ritchie De Laet het klaar. Hij promoveerde vanmiddag met Middlesbrough naar de Premier League, maar kon niet lang feesten. Hij moest zich naar Leicester reppen om daar zijn titelmedaille op te halen. Straf!

  Ritchie De Laet begon zijn seizoen in de Premier League bij Leicester. Hij schreef er mee aan het begin van het sprookje, maar vertrok na de winter voor een uitleenbeurt naar Middlesbrough. Daar zag hij vandaag vanop de bank hoe zijn club promoveerde naar de Engelse eerste klasse.

  De Laet ging even op in het feestgedruis, maar haastte zich al snel naar Leicester voor de huldiging. Hij staat nog onder contract bij de club en stond er dit seizoen zeven keer aan de aftrap. De Laet kreeg dus ook een titelmedaille. Een straffe prestatie, maar de Belg blijft er op Twitter rustig bij: "not a bad day".