• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Ciman aanschouwt hoe Drogba het scoren nog niet verleerd is

  Laurent Ciman is een vaste waarde bij Montreal Impact.

  Montreal Impact (met Laurent Ciman en Didier Drogba) is sterk aan het seizoen begonnen in de Major League Soccer. Via een hakje van Drogba een een late schicht van de Argentijn Piatti wonnen de Canadezen van Chicago Fire. Montreal staat na zes speeldagen aan de leiding in de Eastern Conference.

  Laurent Ciman stond 90 minuten binnen de lijnen voor Montreal. De ex-Standard-verdediger kon een vroege achterstand niet voorkomen, maar invaller en supervedette Didier Drogba luidde de kentering in met een hakje. Het was meteen de eerste goal van 2016 voor de Ivoriaan.

  De Argentijn Ignacio Piatti knalde vanop afstand in de extra tijd de 1-2-eindstand op het bord. Na zes wedstrijden telt Montreal 12 punten, waarmee het de rangschikking in de Eastern Conference aanvoert.

  Bekijk het hakje van Drogba en de schicht van Piatti: