Ga naar de inhoud

De nieuwe McLaren moet het "veel beter" doen

 zo 21 februari 2016 11:19
De nieuwe McLaren krijgt een zwarte laklaag.
F1-renstal McLaren-Honda wil met de zwarte MP4-31 het desastreuze 2015 doorspoelen. De twee ervaren rijders en ex-wereldkampioenen Jenson Button en Fernando Alonso kennen de ambitie: "Winnen".

McLaren rijdt sinds vorig jaar weer met een Honda onder de motorkap, maar de roemrijke combinatie kon de successen uit het verleden verre van herhalen.

Button en Alonso werden pas 16e en 17e in de WK-eindstand en bij de constructeurs werd McLaren pas 9e op 10 teams. Zij blijven de bolides besturen, met Stoffel Vandoorne als reserverijder.

"We staan allemaal achter hetzelfde doel. Dat is om met ons team naar onze ambitie toe te werken: winnen", zegt grote baas Ron Dennis bij de voorstelling van MP4-31-bolide.

"We kunnen niet voorspellen wanneer die zeges er zullen komen, maar ik kan zonder schroom zeggen dat iedereen in ons team de voorbije maanden keihard gewerkt heeft."

McLaren stelt zijn nieuwe bolide voor met een filmpje

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.