• home
 • video
 • pas verschenen

  Messi trakteert uitdager Eros Ramazzotti op onmogelijke goal

  Eros Ramazzotti mocht een balletje trappen op de training bij Barça.

  De Italiaanse zanger Eros Ramazzotti is een verwoed supporter van Juventus, maar voor een optreden in Barcelona sprong hij ook eventjes binnen op het trainingscomplex van FC Barcelona. Daar voerde Lionel Messi een opmerkelijk kunstje op voor de zanger.

  Messi en co waren wat aan het jongleren met Eros Ramazzotti toen de zanger Messi uitdaagde om vanuit een onmogelijke hoek op doel te trappen.

  Onmogelijk, behalve als je Lionel Messi heet. De kleine Argentijn deponeerde de bal met veel gevoel achteloos in doel, tot jolijt van Luis Enrique en Sergio Busquets.

  Ramazzotti: "Voetbalkampioen en groot mens"

  Eros Ramazzotti stak zijn bewondering niet weg. "Na Juventus is Barcelona mijn favoriete ploeg. Ik hou heel veel van Italiaans voetbal, maar Barcelona brengt wel het mooiste voetbal ter wereld", sprak de Italiaan.

  Op zijn Instagram-account postte Ramazzotti het filmpje van het doelpunt. Daarbij richtte hij zich tot Messi: "Leo, heel grote voetbalkampioen, maar vooral een groot mens."

  Messi: "Idool!"

  Lionel Messi was op zijn beurt lief voor de Italiaan op Facebook: "Idool! Het was een genoegen om je te ontmoeten", schrijft de Argentijn.