• home
 • video
 • pas verschenen

  Spanjaard troeft Red Lions af in verkiezing van de Gouden Stick

  Dohmen is kapitein bij de Red Lions.

  De winnaars van de Gouden Sticks zijn bekend gemaakt, de prijzen voor de beste hockeyers in België. Bij de vrouwen won Alix Gerniers, bij de mannen de Spanjaard Pau Quemada. John-John Dohmen wint de Zilveren Stick.

  Het waren Shane McLeod en Niels Thijssen, de bondscoaches van respectievelijk de Red Lions en de Red Panthers die de prijzen mochten uitreiken voor de beste spelers van het Belgische kampioenschap 2014-2015.

  Bij de vrouwen haalde de Belgische Alix Gerniers (La Gantoise) het voor de Spaanse Berta Bonastre (Wellington). De Bronzen Stick ging naar Elodie Picard (Antwerp), die ook de prijs kreeg voor beste belofte bij de vrouwen.

  Pau Quemada (Leuven) mag bij de mannen met de Gouden Stick naar huis. Hij kreeg in de verkiezing meer punten dan onze landgenoten John-John Dohmen (Waterloo Ducks) en Florent van Aubel (Dragons). Victor Wegnez (Daring) werd bekroond als beste belofte.