Ga naar de inhoud

Vital Heynen moet Tours uit de problemen helpen

 wo 9 december 2015 08:38
Heynen heeft er nog een uitdaging bij.
De Franse volleybalkampioen Tours VB heeft Vital Heynen aangesteld als coach. Heynen, die ook bondscoach is van Duitsland, moet komaf maken met de tegenvallende resultaten.

Tours VB veroverde vorig jaar nog de titel in Frankrijk, maar dit seizoen zit de Franse kampioen in het sukkelstraatje. Tours staat pas op de 12e plaats in een reeks met 14 ploegen.

Vital Heynen moet de club nu aan betere resultaten helpen. "Tijd voor mijn favoriete onderdeel: ploegen in nood helpen. Ik zal mijn best doen in Tours", laat hij op Twitter weten.

Heynen, die ook bondscoach van de Duitse nationale ploeg is, zal overigens met zijn nieuwe club zijn ex-club Maaseik in de ogen kijken in de Champions League.

Tours kwam enkele weken geleden in België winnen met 1-3, midden januari zakt Maaseik af naar Frankrijk. Tours staat op de tweede plaats in groep C, Maaseik is derde.

Tweet:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.