• home
 • video
 • pas verschenen

  Hasi: "Voordeel dat we lot in eigen handen hebben"

  Hasi weet dat Anderlecht de volgende ronde binnen handbereik heeft.

  Anderlecht is een zege verwijderd van de 1/16e finales in de Europa League. Coach Besnik Hasi ziet ook een ideale gelegenheid om "de afgang" bij Qarabag uit te wissen.

  Besnik Hasi heeft veel vertrouwen in de goeie afloop. "We bevinden ons in een ideale situatie." 

  "Na de loting vertelde iedereen dat het moeilijk zou worden om de groepsfase te overleven, met opponenten als Monaco en Tottenham erbij."

  "Maar kijk, op de vooravond van de match tegen Qarabag weten we dat we met een zege ons doel bereiken. En het is een groot voordeel dat we ons lot in eigen handen hebben."

  "Ook met een draw is de kans nog groot dat we doorstoten (dan mag Monaco wel niet winnen bij Tottenham), maar met dat scenario zijn we niet bezig."

  "Match bij Qarabag was Anderlecht onwaardig"

  Besnik Hasi wil dus winnen en hij heeft bovendien ook voldoende argumenten om in zijn motivatiespeech op te nemen. "Eigenlijk moet het vooruitzicht om ons Europees avontuur voort te zetten al voldoende motiverend werken."

  "Daarbij komt nog dat Qarabag slechts een keer won, in de heenmatch tegen ons dan nog. Hun gloriemoment was een afgang voor ons, Anderlecht onwaardig."

  "Ik onderschat Qarabag niet, maar de schande van de match in Azerbeidzjan moeten we donderdag wel uitwissen", zegt Hasi.