• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Gaal kan niet op Fellaini rekenen tegen Watford

  Fellaini is nog niet fit voor de wedstrijd tegen Watford.

  Louis van Gaal ziet de ziekenboeg van Manchester United almaar groter worden. Vooral in de spits heeft de Nederlander een probleem. Zo sukkelt Rode Duivel Marouane Fellaini nog met een blessure aan zijn kuit.

  Kopzorgen voor Louis van Gaal voor de trip naar Watford dit weekend. De Nederlander ziet zijn aanvallers één voor één uitvallen. Anthony Martial kwam met een voetblessure terug van de interland tegen Frankrijk en Wayne Rooney is ziek.

  Ook Marouane Fellaini, die vaak als wildcard uitgespeeld wordt in de spits, is nog niet opnieuw fit. Hij heeft nog last van de kuitblessure die hem ook belette om met de Rode Duivels tegen Italië te spelen. Ook middenvelders Michael Carrick en Antonio Valencia zijn out.

  Op zijn persconferentie voor de Premier League-wedstrijd gaf Van Gaal bovendien aan dat zijn enige overgebleven spits, James Wilson, geen hele wedstrijd kan spelen.

  Volgende week speelt United in de Champions League tegen PSV. De coach hoopt tegen dan enkele spelers te kunnen recupereren.