• home
 • video
 • pas verschenen

  Antwerpse hotelgasten bellen politie voor "verdachte" Nainggolan

  Radja Nainggolan had een avond vrij door de afgelasting van België-Spanje.

  Tot wat de terreurdreiging leiden kan. Gasten van het Radisson Blu Astrid Hotel in Antwerpen belden dinsdagavond de politie omdat ze een persoon verdacht vonden. Het bleek om Rode Duivel Radja Nainggolan te gaan. Die maalde niet om het misverstand.

  Met België-Spanje afgelast en een vliegtuig dat pas op woensdag vertrok koos Nainggolan voor het hotel om een gezellige avond door te brengen met familie en vrienden, onder wie ook acteur Matthias Schoenaerts.

  Drie politiemannen kwamen evenwel de avond verstoren. "Enkele hotelgasten hadden de politie gebeld, omdat Radja zich verdacht gedroeg", tweette een vriend van de Roma-speler met enkele smileys erbij.

  Nainggolan werd echter snel herkend door de politie. Er kon weer een lach af en de agenten gingen met de voetballer op de foto.

  Tweet:

  Eerder op de dag op de tram: