• home
 • video
 • pas verschenen

  Denayer krijgt nieuwe coach bij Galatasaray

  Amper een paar maanden na het titelfeest mag Hamzaoglu vertrekken.

  Galatasaray heeft de samenwerking met Hamza Hamzaoglu stopgezet. De club van Rode Duivel presteert onder de maat in de competitie en de Champions League. Hamzaoglu was precies een jaar coach van de Turkse topclub.

  De 45-jarige Hamza Hamzaoglu loste vorig jaar Cesare Prandelli af na zijn ontslag. Hij slaagde erin de neerwaartse spiraal om te buigen en toch nog kampioen te worden en de beker te winnen.

  Maar dit seizoen verloopt het uiterst stroef. Ondanks de komst van onder meer Lukas Podolski en Rode Duivel Jason Denayer staat Galatasaray pas derde in de Super Lig, op vijf punten van leider Besiktas. Ook in de Champions League dreigt de uitschakeling.

  Hamzaoglu en Galatasaray zouden in onderling overleg uit elkaar gegaan zijn. Over een opvolger is nog niets bekend.