Ga naar de inhoud

Asse-Lennik geeft Roeselare geen kans in Supercup

 zo 25 oktober 2015 20:43
Asse-Lennik was duidelijk te sterk voor Roeselare.
Asse-Lennik heeft Roeselare een lesje geleerd in de Supercup. Onder impuls van spelverdeler Frank Depestele gunde Asse-Lennik de kampioen geen enkele set: het werd 25-16, 25-17, 25-17 in Oostakker. Woensdag begint de competitie in het volleybal.

Asse-Lennik greep Roeselare meteen bij de keel. Seppe Baetens zette druk met zijn opslag en zo liep Asse-Lennik in de eerste set meteen uit tot 1-8. Roeselare kwam die klap niet meer te boven.

Ook in de tweede en de derde set vond Roeselare geen antwoord op het spel van Asse-Lennik. Twijfel maakte zich meester van Roeselare en dat uitte zich in de cijfers: 25-16, 25-17, 25-17.

"De verliezer zegt dat het om een oefenmatch gingen de winnaar zegt dat hij een prijs heeft", zegt Frank Depestele. "Dit is toch mooi meegenomen. Het is toch een statement."

"Het kan nog veel beter, het is ook voor mij nog een beetje zoeken. Met 3-0 tegen Roeselare winnen doet toch veel deugd. Ik ben tevreden dat we zo'n goeie match gespeeld hebben."

Bij de vrouwen ging de Supercup naar Gent. De vrouwen uit Gent waren met 3-0 te sterk voor Kieldrecht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.