Ga naar de inhoud

Leekens in Moeskroen, Coucke en zijn hamburger en Wasilewski op Anderlecht

 ma 28 september 2015 09:24
Georges Leekens kijkt naar Moeskroen-KV Oostende.
Op bezoek in de Jupiler Pro League: Georges Leekens was zaterdag te gast in Moeskroen. KV Oostende-voorzitter Marc Coucke keek tussen de supporters naar zijn "weireldploegsje". En op Anderlecht kreeg Marcin Wasilewski zondag een minutenlange ovatie.

Leekens scout tegenstander

Georges Leekens is zaterdag in Moeskroen naar KV Oostende, de volgende tegenstander van Lokeren, gaan kijken. Op bezoek bij zijn ex-club? Of haalt Lokeren-voorzitter Lambrecht de coach binnenkort weer binnen?

Coucke smult tussen supporters van hamburger

Ook Marc Coucke was zaterdag te gast in Moeskroen. De voorzitter van KV Oostende mengde zich tussen de supporters van zijn "weireldploegsje".

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Voor de match stak Marc Coucke een hamburger achter de kiezen.

Wasilewski groet ex-ploegmaats

Marcin Wasilewski bracht zondag nog eens een bezoekje aan Anderlecht. De Poolse verdediger groette zijn oud-ploegmaats bij paars-wit. De fans trakteerden Wasilewski op een minutenlange ovatie.

Obradovic Achter de Kazerne

Ivan Obradovic was zaterdag opnieuw in Mechelen. Na anderhalf seizoen Achter de Kazerne maakte de Servische flankverdediger de voorbije zomer de overstap naar Anderlecht. De KV-fans bedankten Obradovic voor zijn inzet.

Gerets in Luik

Eric Gerets is dit seizoen een vaste waarde in de tribunes van Standard. Ook zaterdag was de oud-international weer te gast bij zijn grote liefde.