• home
 • video
 • pas verschenen

  Serry weer in de lappenmand met elleboogblessure

  Pieter Serry kwam ten val in de GP van Wallonië.

  Pieter Serry heeft woensdag zijn elleboog ontwricht bij een valpartij in de Ronde van Wallonië. De renner van Etixx-Quick Step is woensdagavond al geopereerd.

  Pieter Serry was in de GP van Wallonië een van de vele slachtoffers van het hondenweer. Bij een val op zo'n 75 kilometer van de streep ontwrichtte de renner van Etixx-Quick Step zijn elleboog. Serry ging woensdagavond al meteen onder het mes. Het is nog niet duidelijk hoe lang hij buiten strijd zal zijn.

  Met deze nieuwe blessure komt er ook maar geen einde aan het pechjaar van Serry. In het voorjaar lag hij al een poosje in de lappenmand nadat hij zijn sleutelbeen gebroken had in de Ronde van Catalonië. Serry raakte wel tijdig fit voor de Giro, maar daar moest hij opgeven na een valpartij die veroorzaakt werd door een toeschouwer.