• home
 • video
 • pas verschenen

  Claudio Ranieri trakteert spelers op pizza bij clean sheet

  Claudio Ranieri.

  Leicester-coach Claudio Ranieri beloont zijn spelers met pizza als ze de 0 kunnen houden tegen Stoke City komend weekend. Leicester staat momenteel op een tweede plaats in de Premier League met 11 punten in 5 wedstrijden.

  Toch denkt Ranieri dat zijn actie niet voldoende is om zijn spelers te motiveren. Daarom heeft hij zijn aanbod verhoogd met een hot dog bovenop de pizza.

  "Een gezellig diner met een steak zou misschien beter passen, maar als je een idee hebt mag je niet terugkrabbelen", zegt Ranieri.

  Leicester staat op een onverhoopte tweede plaats in het klassement. "De laatste wedstrijden wonnen we wel, maar kwamen we telkens op achterstand. Met deze actie wil ik dat nu vermijden."

  Winnen nadat je op achterstand bent gekomen lijkt misschien fijn, maar ik verkies liever om op voorsprong te komen en die te verdedigen", legt Ranieri uit.

  Stoke kon nog niet winnen dit seizoen, maar toch verwacht Ranieri een moeilijke wedstrijd. Het is afwachten of pizza's met hot dog de spelers van Leicester kunnen motiveren.