• home
 • video
 • pas verschenen

  Robben kan Bayern en Nederland vier weken niet helpen

  Arjen Robben viel na 25 minuten al uit tegen IJsland.

  Arjen Robben kan vier weken niet in actie komen. Hij liep in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen IJsland een spierblessure in de liesstreek op. Hij moet zo enkele cruciale wedstrijden van Bayern München en het Nederlandse elftal missen.

  Met het Nederlandse elftal gaat het van kwaad naar erger en nu zien ze ook een van hun sterkhouders uitvallen. Robben mist zeker de interland tegen Turkije, maar is mogelijk wel op tijd fit voor de laatste interlands tegen Kazachstan en Tsjechië.

  Ook Bayern München moet de 31-jarige middenvelder op een belangrijk moment missen. De eerste Champions League-duels tegen Olympiakos en Dinamo Zagreb komen te vroeg. Ook de topper tegen Wolfsburg op 22 september zal Robben in de tribunes moeten volgen.