• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Casillas als een held onthaald door Porto-fans

  Casillas zet zijn krabbel op een Spaanse vlag in Porto.

  Clubicoon Iker Casillas heeft Real Madrid met pijn in het hart verlaten, maar zijn nieuwe fans van FC Porto sluiten hem vol enthousiasme in de armen.

  Casillas heeft op Instagram een filmpje gepost waarin hij luid toegejuicht wordt bij zijn aankomst in Portugal. De doelman is ondertussen al naar Nederland gevlogen, waar hij aansloot bij zijn ploegmaats voor een oefenstage.

  "Het was een lange dag, maar ik ben blij dat ik eindelijk bij nieuwe ploegmaats ben en dat ik kan trainen", zegt Casillas, die bij Porto het nummer 12 krijgt. "Ik wil nu rust, zodat ik me weer echt speler kan voelen. Ik hoef nu even niet meer in het nieuws te verschijnen."