• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Marvin Ogunjimi scheurt zijn kruisbanden

  Ogunjimi zal tot april langs de zijlijn moeten toekijken.

  Onze landgenoot Marvin Ogunjimi heeft zijn kruisbanden gescheurd. De voormalige spits van Racing Genk is momenteel in Noorwegen aan de slag bij Strømsgodset.

  Afgelopen donderdag speelde Strømsgodset de terugmatch in de eerste voorronde van de Europa League tegen het Albaanse FK Partizani. De match in Albanië werd geen meevaller voor onze landgenoot Marvin Ogunjimi.

  De 27-jarige ex-Rode Duivel scheurde de voorste kruisband van zijn linkerknie af. Clubarts Erik Dag Knudsen schat dat Ogunjimi de rest van het jaar onbeschikbaar zal zijn. "Op dit moment is het niet mogelijk om de exacte onbeschikbaarheid van Ogunjimi te bepalen, maar het ziet er naar uit dat hij het volledige seizoen zal missen."

  "Dit is een zware klap voor mij, maar ik zal terug komen", blijft Ogunjimi strijdvaardig op de website van Strømsgodset. "Ik heb zo'n blessure al eerder gehad en ik ben toen sterker teruggekomen. Ik hoop dat nu ook te doen. Mijn doel is om volgend seizoen (in april 2016, nvdr) voor de competitiestart opnieuw op het veld te staan voor Stromgodset."

  In zijn periode bij Racing Genk scheurde Ogunjimi diezelfde kruisbanden van zijn linkerknie al eens. De spits was juist goed op dreef in Noorwegen. In de laatste vier competitiematchen scoorde Ogunjimi drie keer. Ook in de heenmatch tegen FK Partizani scoorde hij al.