• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Carrasco: "Hard werken om titularis te worden"

  Ferreira Carrasco poseert trots met zijn nieuwe truitje.

  Onze landgenoot Yannick Ferreira Carrasco werd maandag voorgesteld bij zijn nieuwe club Atletico Madrid. "Trainer Diego Simeone wou me er heel graag bij", zegt de Rode Duivel.

  "Het is fantastisch om hier in Madrid te zijn, want Atletico is een van de grootste clubs van Europa", vertelde Carrasco aan de Spaanse pers. "Ik ben enorm tevreden dat ik in de Spaanse competitie zal kunnen voetballen. Dit is een droom die in vervulling gaat."

  "Ik heb lang in Monaco gespeeld en ik wou nu een stap voorwaarts zetten. Atletico gaat altijd lang mee in de Champions League en eindigt altijd bij de eerste drie in de nationale competitie."

  "Ik ben een vaardige speler en ben snel met de bal aan de voet", stelt Carrasco zichzelf voor aan het Spaanse publiek. "Ik ga hard werken om titularis te worden bij Atletico."

  "Diego Simeone is een van de beste coaches ter wereld, ik wou heel graag met hem samenwerken. Hij heeft me ook gezegd dat hij me er heel graag bij wou. Hij houdt van de manier waarop ik aanval en verdedig en waarop ik de man-tegen-manduels aanga."

  Tot slot richtte de Rode Duivel zich nog even tot zijn nieuwe fans, die in hem de vervanger van Barcelona-aanwinst Arda Turan zien. "Ik ga zo goed mogelijk proberen te spelen en zoveel mogelijk goals proberen te maken. Ik zal alles geven in dit shirt."

  Tweets: