• home
 • video
 • pas verschenen

  Benoot: "Heb tot 2017 bijgetekend bij Lotto-Soudal"

  Benoot werd dit voorjaar vijfde in de Ronde van Vlaanderen en tweede in de Ronde van België.

  Tiesj Benoot, een revelatie in dit koersjaar, verklapte gisteren een nieuwtje in Vive le Vélo: "Mijn contract bij Lotto-Soudal is opengebroken. Ik blijf nu tot 2017." De 21-jarige eerstejaarsprof werd in het voorjaar onder andere vijfde in de Ronde van Vlaanderen en tweede in de Ronde van België.

  Benoot had nog een contract tot eind 2016, maar door zijn successen groeide de interesse en wilde Lotto-Soudal anticiperen. De onderhandelingen liepen al een tijdje, gisteren schonk Benoot klare wijn.

  Naast zijn sterke Ronde van Vlaanderen en België finishte hij ook als vierde in Le Samyn en reed hij een sterke Dauphiné.