• home
 • video
 • pas verschenen

  Lokeren geeft Mohammed Ghadir een contract

  De club verwacht veel van Mohammed Ghadir.

  Sporting Lokeren heeft een eerste aanwinst beet voor volgend seizoen. Mohammed Ghadir komt over van Maccabi Haifa en tekent voor vier jaar. De Israëlische aanvaller speelde in het verleden ooit één jaar voor Beveren.

  Vanmiddag bereikte Lokeren een akkoord met Ghadir. Sportief directeur Willy Reynders licht de keuze van de club toe op de website. "Hij is een spits zoals we die wilden. Hij is snel, uiterst wendbaar en heeft een neus voor doelpunten. Ik vergelijk hem een beetje met Barda, maar ik denk dat hij minstens zo goed is. Ik verwacht erg veel van hem."

  De 24-jarige Ghadir is alvast gemotiveerd. "Ook in Israël ligt de competitie stil, maar omdat ik wist dat er sprake was van Lokeren, ben ik anderhalve week geleden begonnen met individueel te trainen."

  De aanvaller kent zijn nieuwe ploeg en de Belgische competitie want hij speelde in 2012 voor Beveren. "Ik brak er in mijn eerste wedstrijd mijn been. Ik had drie operaties nodig. Daarom trok ik snel terug naar eigen land. Maar zo kende ik Lokeren natuurlijk wel."

  "Ik weet dat ze staan voor goed voetbal en dat ze de laatste jaren goede resultaten halen. Ik kom hier om doelpunten te maken."